marți, 11 noiembrie 2008

Cei dintai vor fi cei... din urma?

Intr-o societate fara printipii careva sa zica ca nu le are, personajul mic, care sufla prea mult din Botic, Tavi, iese pe primul loc in sondajele din timpul campaniei electorale. Mare valva mare si multe articole de presa scrise pe tema sus-numita; doar Tavi e conducator in sondaje! Ba chiar mai mult, la diferenta pe peste 10% de oricare alt candidat!
Foarte bine si frumos pentru el, Tavi Botic, dar personajul nostru uita urmatoarele:

  1. Legea "number thirty-five", votata de parlamentari, inclusiv Claus Poop, candidat si el si acelasi colegiu, necunoscuta si inteleasa numai de unii, din care parlamentarii nu fac parte, nu il fac pe Botic castigator prin numarul de voturi adunat de el in vis (si in „sondaj”-ul...)

  2. Sondaje facute dupa promisiuni electorale, urlate si zbierate la miez de zi, in parcuri, nu au valoare intr-o societate in care fiecare familie e mare, iar „remuneratia”, mica! (sa traim bine, doar asta ne-am ales!)

  3. Careva sa zica ca careva din poporul din poveste mai vrea ales pe unul bun numai de taraboi, scandal, acuzatii nefondate si lipsa de principii?
Pentru castigatorul din sondajul sau, am doar doua cuvinte: PAC-PAC!
Dl. Goe

Niciun comentariu: