marți, 18 noiembrie 2008

Iar un blat...inca nu m-am saturat?

Ce-ti e si cu candidatii la concursul de miss din 30 noiembrie? Fac ce fac si sunt mai cu mot decat noi, muritorii de rand.

Uitati-va la "domnul" Claus Poop care de cand e atat de ocupat cu candidadura i s-au sters cunostintele declarative din alte domenii. Spre exemplu a uitat cum sa conduca si s-a hotarat sa rescrie regulile de circulatie in felul urmator (si va rog sa fiti atenti):
1. Nu se mai circula ca toti fraierii pe banda dreapta ci se merge pe contrasens.
2. Nu se mai trece pe culoarea verde la semafor ci pe cea rosie.
3. Toti care nu fac ca si Claus Poop sunt fraieri.

Domnul pseudodeputat e parca rupt din urmatorul banc:

Dupa ce sotul a plecat la servici sotia vede la stiri ca pe autostrada (asta clar nu e la noi in tara) un NEBUN merge pe contrasens si fuge la telefon sa-si sune sotul:
-Dragule! Fi atent ca e un nebun care circula pe contrasens!!!
- Doar unul? Sunt cu miile!!!!!

Sau poate tocmai il vazuse pe Botic traversand strada si a vrut sa-i arate cum se face politica la el in bloc...pardon hotel. Daca asa stau lucrurile atunci il iertam. All is fair in love and politics!



Altul pe lista "Fa ca mine ca-ti va fi mai bine" e domnul Botic care mai nou si-a tras un mic bodygard ca sa-l apere de gandurile rele ale contra candidatilor. Eu l-as sfatui sa-si ia mai degraba un elicopter caci contracandidatul sau la MISS DEPUTAT il vaneaza pe drumurile Oradestiului. Ca vom asista la o crima premedidata sau la o sinucidere doar timpul va decide.

As scrie ceva si de Candidatul9 de la PNL. (si-l vom numi Candidatul9 pentru ca habar nu am cine e.) dar nu am auzit nimic de el si nu iese cu nimic in fata...nici cu bune si nici cu rele.
Nu stiu ce e mai rau. Sa stie lumea ca existi dar sa te huiduiasca sau sa fii invizibil?

Niciun comentariu: