marți, 18 noiembrie 2008

Roade bune... Sobornica are... (2 in 1)

Dupa ce ieri, luni, Adi Ungur si-a dat demisia din functia de decat al FMF din UOradesti, functia ramasa vacanta a fost de azi ocupata oficial de Ghita Mermoazah, cunoscut mos libidinos pentru activitatile sale extra-curiculare pe care le (intre)tine cu studentele.

Tot ieri, luni, o alta roada a Sobornica maimutica a avut parte de o mare surpriza!
Dupa ce in urma cu un an a avut ocazia de a-l injunghia pe la spate, cunoscutul Adi Gume, "prietenul" studentilor, cel ce umbla in costum pis-to(t)-locu`, a avut "placerea" de a-l avea ca invitat in sedinta de Senat pe Raul Federativu`.
De ce?
Umbla vorba-n sat ca Raul s-a cam saturat! De un an incoace Adi Gume a face numai "figuri" si, de cand are posibilitatea de a se auto-intitula presedintele studentilor, lupta impotriva Federatiunii ProStudenta, ajungand ca in weekend sa mearga fuguta la sedinta UNSR (Uniunea Nationala a Stud din Romania) pentru a se plange de lipsa de "miscare" studenteasca in Oradesti, de lipsa de reprezentatitivate a celor care au asociatii si de stransa legatura a acestora cu politicul local.
In plus, Adi Gume a acuzat ca studentii din Oradea ar fi condusi de niste "francofoni incompetenti".
Suparat de acuzele aduse si de regulamentul studentiilor pe care Adi Gume l-a scris, Raul Federativu a cerut sprijinul rectorului Sobornicai, Cornel Tata-Fotomodelei, ca sa fie invitat permanent la sedintele de Senat pentru a-l urmari si supraveghea pe Adi Gume.
Enorma a fost supararea lui Adi Gume cand l-a zarit in Aula Magna pe Raul Federativu` si mai ales ca el (Adi) nu avea cunostinta de acest "blat" intocmit intre Cornel si Raul.
Cand s-a pus problema acceptarii in Senat a lui Raul ca invitat permanent, au fost insa, nu doar unul, ci 4 voturi impotriva. Unul dintre acestea, a fost al lui Adi Gume, altul a lui Raducu Canto si a altor doi studenti.
Cel mai trist pentru Adi Gume? Faptul ca intreg Senatul a inceput sa rada in hohote cand i-a vazut votul. "Nu se mai inteleg colegii?", urlau ei...

Roade bune... Sobornica are...
Dl. Goe

Niciun comentariu: